Milyen betegség tünete ez?
Figyelt kérdés
Az ízületek hideg hatására, ( nem az összes, csak némelyik, térd,kézujjak,csukló) hirtelen elkezdenek fájni és amelyik ízület elkezd fájni az napokig úgy marad,de teljesen el sem múlik, visszatér néha a fájás. Nem gyulladt, nem meleg,csak fáj,olyan mintha egyik ponton hirtelen megduzzadna. Például az egyik mutatóujjam Hirtelen begörcsölt és kissé megduzzadt( de nem a lágy szövetnél,hanem kemény duzzanat,inkább ín,vagy ízület) majd napok múlva lassan elmúlt,de néha még mindíg enyhén,hol erősebben visszatér. Most észrevettem a tenyeremen a z egyik ínon egy csomót,ami ugyanúgy fájt,mint a többi helyen szokott, tehát valami csomó keletkezhet ilyenkor az ízületekben is és szerintem valamilyen anyag van a szervezetemben,ami Lerakódik az inakban,ízületek környékén( nem benne). Mi lehet ez a betegség? A húgysavam normális, nem eszek olyanokat, ami a köszvényre hajlamosít. Pár éve volt Egy ultrahanggal kimutatható ganglion a térdemnél elég nagy,ami magától elmúlt és nem is nagyon jött vissza. A talpamnál volt tavaly télen az ujjak alatti talppárnán lépéskor fájdalom,ami tavaszra mérséklődött,de a hidegre az is kezd előjönni. A reumatológus nem tud- nem.akar segíteni. Erős szteroidot írt ki egyszer, de akkor meg lebetegedtem fájt a torkom,köhögtem,így abbahagytam. Akinek van ötlete,hogy mi lehet ez a betegség, írjon.2016. nov. 2. 05:03
1/6 anonim válasza:
Nekem rheumatoid arthritisnek tűnik. Keress utána a neten. Ott pontosaan leírják.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincsen Reumafaktorom!
2016. nov. 2. 12:55
3/6 A kérdező kommentje:
Nincsen kopásom utánnanéztem ez áll a legmeszebb a betegségtől!!
2016. nov. 2. 13:35
4/6 A kérdező kommentje:
Olyan tanácsokat kérnék, aki tudja, hogy mit beszél! Ész nélkül Én is tudok meg az orvos is dobálózni betegségekkel!
2016. nov. 2. 13:37
5/6 anonim válasza:
Te még utánanézni sem tudsz tisztességesen! A reumatoid artritis NEM KOPÁSTÓL VAN!
Olvasd el itt és rájössz!
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor sem az van,utánanéztem,az nem alakul ki gyorsan.
2016. nov. 2. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!