Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Túl magas vagyok? Mi az átlag?

Túl magas vagyok? Mi az átlag?

Figyelt kérdés

169 cm 58kg vagyok és túl magasnak érzem magam és ducinak más lányok sokkal alacsonyabbak és vékonyabbak

20/L

2016. okt. 30. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális magasságod van normális súllyal. Én 173 centi magas vagyok, és még mindig vannak nálam sokkal magasabb lányok. De persze minden relatív. Nálad alacsonyabb és vékonyabb lányok mindig lesznek, de a vékonyság nem egyenlő az egészségessel, úgyhogy nem bíztatlak arra, hogy próbálj te a legvékonyabb lenni a környezetedben.
2016. okt. 30. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz másokkal versenyezni? Én 166 magas vagyok és 65 kiló. Jó alkalom van nem vagyok kövér. Te meg szerintem jobb vagy nálam is.
2016. okt. 30. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy magas, a súlyod meg normális, ha ducinak érzed magad, akkor sportolj.
2016. okt. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!