Túl magas vagyok? Mi az átlag?
Figyelt kérdés
169 cm 58kg vagyok és túl magasnak érzem magam és ducinak más lányok sokkal alacsonyabbak és vékonyabbak
20/L
2016. okt. 30. 11:39
1/3 anonim válasza:
Normális magasságod van normális súllyal. Én 173 centi magas vagyok, és még mindig vannak nálam sokkal magasabb lányok. De persze minden relatív. Nálad alacsonyabb és vékonyabb lányok mindig lesznek, de a vékonyság nem egyenlő az egészségessel, úgyhogy nem bíztatlak arra, hogy próbálj te a legvékonyabb lenni a környezetedben.
2/3 anonim válasza:
Miért akarsz másokkal versenyezni? Én 166 magas vagyok és 65 kiló. Jó alkalom van nem vagyok kövér. Te meg szerintem jobb vagy nálam is.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy magas, a súlyod meg normális, ha ducinak érzed magad, akkor sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!