Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valami betegsége lehet a...

Valami betegsége lehet a páromnak?

Figyelt kérdés
Nemrég óta vagyunk együtt a párommal, és megfigyeltem, hogy többször dörzsöli össze a két kezét, szerintem amúgy ok nélkül, ilyenkor mászkál, és megfigyeltem azt is, hogy mintha kisebb ugrásokat is végzene.. de mindig amikor nem látom.. nagyon furcsa..sokszor beszél álmában is..emellett a mindennapi életben megállja a helyét, a munkahelyén elismerik, okos, nem depressziós,, semmi ilyen problémája nincs. De emiatt a "tünetek (?) miatt aggódom érte..Vagy csak rossz szokás? Nem merek rákérdezni nála :(
2016. okt. 30. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember beszél álmában valószínűleg Te is. Ami meg a kézdörzsölést, ugrálást illeti, nem tudom mi bajod van tőle. Lehet te is produkálsz ilyeneket, amik teljesen természetesnek tűnnek a szemedben, de neki feltűnik, pl. csoszogva jársz, rágod a körmöd, csavargatod a hajad, stb. Mindenkinek vannak ilyenjei.
2016. okt. 30. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Rossz beidegződés. Szerintem legtöbbször tudomást sem vesz róla. Sajnos nekem is vannak ilyenek, általábban nekem is akkor jön elő mikor nem figyelnek (vagy nem tudok róla). Szeretném elhagyni ezeket, de képtelen vagyok. Még nem jöttem rá a megoldásra 🙂

Ne aggódj miatta.

2016. okt. 30. 11:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves Első válaszoló! Félreértettél, nincs bajom tőle, csak nem találkoztam még ilyennel. Engem nem zavarnak a rossz szokásai
2016. okt. 30. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!