Alvás zavarra van vmi megoldás?
Több műszakos munkarendben dolgozom de ez így nem sokáig tartható.Éjszakás héten gyógyszerrel is 3-4 óra alvásom van.Próbáltam már frontint, xanaxot,természetes eredetűt is,pl bio melatolint is,1-2 napig használt és ennyi.Ma kettőt vettem be és 3 órát se tudtam aludni.
Szinte biztos hogy lelki eredetű a dolog, stressz. Stb és észre se venni, tudat alatti lehet.De ez így tönkretesz, nincs vmi megoldás?
Nekem a testmozgás segített: éjszakás után futok 20-40 percet, iszok egy turmixot és beájulok. Ha nagyon nem megy, akkor fél deci pálinka. ;)
Sokan nem reggel fekszenek le, hanem délután, és közvetlen meló előtt kelnek. Egy próbát megér, hátha jobban rááll a szervezeted.
Tuti a stressztol van...
Probalj meg b vitamint szedni, b komplexet es magneziumot, vagy magneb6, az jol hat az idegekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!