Gyomorsav, hasnyálmirigy, vagy mi?
Szombaton este úgy fájt a gyomrom, mintha kést szúrkáltak volna belé, csak akkor lett enyhébb a fájdalom, amikor görnyedtem, vagy feküdtem. Aznap megittam 2 vodkanarancsot de pici vodkával. (narancsra gyanakodtam.. esetleg gyomorsav?) Másnap reggel fájt a gyomrom, égő érzés volt. Kedden elmentem orvoshoz felírt egy ludea nevű gyógyszert, mondván "reméljük elmúlik a fájdalom.....". Péntek van, kedd óta szedem, ma úgy keltem fel, hogy a bal és a jobb bordaív alatt fáj, vagy a mellkasom. Nem is tudom leírni igazán, hogy hol :( de már annyira elegem van, el kapott a sírás is. Ultrahangra megyek jövő szerdán, de hol van az még? (persze magándokihoz, mert a simához nem kapok időpontot ilyen gyorsan..)
El vagyok keseredve, diétázom a gyomrom miatt hátha az a baj, hogy mostanában sok szar kaját ettem..fogalmam sincs. Tegnap nem fájt semmi egész nap, ma igen :(
Szerintem kikezdte a gyomrodat az alkohol és a narancslé, főleg, ha éhgyomorra ittál.
Diétázz húslevessel, mellé igyál gyömbérteát, gyógyteákat mézzel. Szedj probiotikumot.
Eh gyomorra alkoholt ne igyal
Nagy a valoszinusege hogy kikeszitette a gyomrodat az alkohol
Csak tamogatni tudom az elottem valaszolot
Jobbulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!