Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akut pancreatitisben mennyi...

Princ Nicole kérdése:

Akut pancreatitisben mennyi ideig élhetek?

Figyelt kérdés
Ha mindent amit előírtak betartottam, ahogy tudtam akut hasnyálmirigy gyulladásomban, akkor miért olyan rossz mégis minden eredményem...szinte minden, de a HDL és az LDL koleszterinszintem sosem jó, nagyon magas. Sok és sokféle gyógyteát itat velem a "büki füvesember" plusz a gyógyszerek, amiket állandóan szednem kell, méágis olyan sok a problémám. Nincs pontos diéta leírva, csak néáhány, pont amikre allergiás vagyok. Ha nem eszem akkor meg végem van, liszt-tejcuko rérzékenységem is elképesztő ehhez a betegséghez ami tudjuk gyógyíthatatlan, csak szinten tartható. Mit tegyek még, el vagyok nagyon keseredve!

2016. szept. 14. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
2016. szept. 14. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már ott tartasz,hogy eszel,akkor az acut pancreatitisen túl vagy és szerencsére még élsz. A diéta betartása azért fontos,mert a hasnyálmirigyed már nem fog úgy működni,mint régen és könnyen kialakulhat egy újabb acut gyulladás,de gyakran az acut pancreatitis szövődménye cukorbetegség is lehet . Gondolom már kiderült,hogy mitől volt (pl. epekő) és azt is megoldották.Nagyon fontos,hogy betartsd a diétát és ALKOHOLT EGY CSEPPET SE igyál! Ha betartod amit kell,akkor sokáig élhetsz!
2016. szept. 14. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Élhetsz rengeteget, került a zsíros, fűszeres ételeket, a túl nagy mennyiségű ételek fogyasztását, inkább sokszor keveset és soha ne igyál alkoholt! S.O.H.A. Az akut pancreatitis a klinikumban AKUT HASI KATASZTRÓFA, azaz életet veszélyeztető állapot, az orvosoknak folyamatosan figyelemmel kéne követniük az állapotodat.

Nagyon kíméld magad a nehéz étkezések során, az epés problémák kéz a kézben járnak az akut pancreatitisszel.

2016. okt. 8. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!