Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet véres folyásom?...

Mitől lehet véres folyásom? Méhnyakrák?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es szűz. Azonban május óta menstruaciot követően 10-13 napra rá megjön egy véres-sárgás folyás. Voltunk már nőgyógyásznál de akkor épp gombás fertőzésre gyanakodtunk. Akkor canesten kombit használtam. A viszketés elmult. Aztán irt nekem a vérzésre fogamzásgatlot amit meg nem kezdtem el szedni. Azóta elkezdett hullani a hajam es stresszes vagyok illetve hangulatingadozásaim vannak. Alacsony a vasam ugyhogy most arra kaptam gyogyszert. De nem hiszem a vérzéshez bármi van. A napokban pedig a szeméremajkakon szunyogcsipeshez hasonló kippatgoások is előjöttek. Nagyon aggodok.
2016. okt. 27. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
18 éves, szűz lányoknál szinte lehetetlen a méhnyakrák, inkább hormonális problémára gyanakodnék. Ameddig azt nem vizsgálták ki, ne kezdd el a fogamzásgátlót, menj endokrinológushoz, aki rendesen kivizsgál. Ha szőrtelenítesz odalent, akkor a csípésszerű elváltozás valószínűleg annak a következménye.
2016. okt. 27. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
A hajhullásból én arra következtetek, hogy valahol gyulladás van a szervezetedben. Unokatesóm ugyan ezeket a tüneteket produkálta, mint kérdező. Aztán nagy nehezen kiderült, hogy az egész probléma forrása egy begyulladt örlőfog volt, ami érdekes módon egyáltalán nem fájt, ezért is derült ki nehezen, hogy az okozta. Kihúzták neki, és teljesen helyrejött.
2016. okt. 27. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes. A fogamra nem is gondoltam. De akkor mindenképp elmegyek fogorvoshoz is. Holnap megyek itthoni dokihoz hogx nézze meg azért a kipattogasokat. Es nem borotva miatt van. Egeszen mas :/ lehet felfázas is :/
2016. okt. 27. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Felfázás nem okoz külső nemi szervi tüneteket, tehát azt kizárhatjuk. A rossz fog nem magyarázat a véres folyásra, tehát inkább hormonális lehet az ok, de elképzelhető, hogy a peteérés hatására kerül egy kis vér a folyásba, ez is jellemző. A borotválás pedig egyértelműen okozhat ilyen kinövéseket, ha életlen a penge, vagy nem puhítottad fel megfelelően a szőrszálakat előtte. Nyugi! :)
2016. okt. 27. 20:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi lehet, kaptam kenőcsöt rá. Remélem pár napon belül elmúlik, aztán pedig bármi is lesz elkezdem a fogamzásgátlót szedni, és remélem a köztes vérzés is elfog múlni.
2016. okt. 28. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Köztes vérzés lehet fiziológiásan is, nem gondolom, hogy fertőzés, pláne nem, hogy rák okozza. valószínű akkor volt egy candida fertőzésed, de nem hiszem, hogy a vérzéshez köze volt. Ha igazán nagyon aggódsz e miatt, akkor sajnos akár a pszichés stressz is tud testi tüneteket produkálni, de a kipattogások lehetnek a visszatérő gomba jelei is (vagy amit fentebb említettek).
2016. okt. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!