Mit tehetnék? Állandóan fekszek nincs kedvem semmihez.
Ismerős :) Én 20 éves nő vagyok, egyetemre járok, de most fogok váltani, mert ez nagyon nem nekem való. Alig járok be, és ha tehetem ugyanazt csinálom, amit te írtál.
Nekem az segít, ha találok valami célt, ami érdekel.
Munkát keresek, interjúra járok és amíg nem jön össze jobb, addig kasszázok. Közben készülök erre az egyetemre is minimálisan, zh-kra, de inkább a következő félév érdekel, ahova most fogok átmenni. Igyekszem addig ezt a pár hónapot végigdolgozni, és megkeresni a tandíjam. Illetve közbe nyelveket tanulok, vagyis középfokon beszélek angolul-németül, de ezt folyamatosan fejlesztem, nyelvvizsgára is gyűjtöm a pénzt, hogy letegyem mindkét nyelvből. (egyik már megvan) Aztán elkezdek majd egy másikat, az elején szerintem tanárnál/tanfolyamon, utána magamtól. De ehhez is kell ugye a munka, pénz.
Van jogosítványod, autód? Ezek is célok, amikért meg kell tenni mindent! Én most autóra gyűjtök, azelőtt jogsira gyűjtöttem.
Szóval szerintem az a legjobb, ha valami célt találsz magadnak, amiért érdemes "felkelni". A céltalanul tengődés az, ami nekem előhozta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!