Mi lehet ez a betegség? Mandulagyulladás?
Figyelt kérdés
Ma csütörtök van és előző hét szombattól áll fenn ez a helyzet. Meg voltam fázva, fájt a torkom, még mindig köhögök, egy dolog maradt: a bal oldali mandulam és ezzel egybekötve a baloldali fülem úgy fáj, mintha kést döftek volna bele mindkettőbe. Fáj balra forgatni a fejem, nyelni, vizet figyasztani, minden. Én még szabadszemmel is meg tudom mondani, hogy duplája a jobboldalinak, viszont mikor elmentem orvoshoz csak annyit mondott, hogy picit piros a torkom es ennyi. Felirt azert antibiotikumot, de az ugye nem csillapitja a fájdalmat. Advil ultrát kell konkrétan szednem, hogy tudjak beszélni, és el tudjam viselni a fájdalmat (az sem tűnteti el teljesen). Mi ez? Mit csináljak? Menjek másik orvoshoz vagy valakinek van valami tippje?2016. okt. 27. 07:39
1/17 anonim válasza:
Mandula gyulladásos van na meg belekerültél ebbe az influenza járvány van most az egész országban ez van menj másik orvoshoz
3/17 anonim válasza:
Fülészetre menj, ott jobban átnézik a torkod és a füled és kapsz megfelelő gyógyszert.
4/17 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom!
2016. okt. 27. 09:45
5/17 anonim válasza:
Mutass képet a torkodról.Nekem is bedagadt az egyik mandulám,vörös a torkom,alig tudok nyelni.Du. megyek a gégészetre.Te is oda menj,minél előbb.
6/17 A kérdező kommentje:
konkrétan annyira fáj, hogy a számat is alig bírom rendesen kinyitni, mert hátul, bal oldalt a nyelvemnél is fáj :/
2016. okt. 27. 10:37
7/17 anonim válasza:
Azért próbáld meg.Én is mutatok képet.
9/17 anonim válasza:
Néztem a képeket.Elhiszem,hogy fáj,de nem tünik olyan vészesnek,inkább a manduláiddal lehet baj.Mennyi idős vagy,még nem mondták,hogy ki kéne venni?És a nyelvcsapod is meg van nagyobbodva,vagy a tied is alapból nagy,mint nekem?
Én kanálnyéllel szoktam lenyomni a nyelvem,ha a torkom nézem.Kértem időpontot a gégészetre,este fél 7-re megyek.Én is alig tudok nyelni,fáj és egyre csúnyább a torkom.Már a gégém is érzékeny.El kell,mennem 1 órára,ha megjöttem,teszek még fel képet.
10/17 A kérdező kommentje:
Az is meg van nagyobbodva. 18 éves vagyok, és ez az első, hogy konkrétan a manduláim fájnak piszkosul. Még a hangom is elváltoztatja, egyfolytában bedugul a fülem beszéld közben.
2016. okt. 27. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!