Tüszős mandulagyulladás mennyi idő alatt gyógyul meg?
Szerdán (3 napi adagot szedtem be eddig) kezdtem el az antibiotikumot szedni, azóta a tüszők száma kevesebb lett, de ugyan úgy fáj, nehéz a nyelés. Talán napközben jobb volt kicsit.
Ez ilyen nehezen gyógyul?
Ohh nemár
Most nem könnyebbültem meg😂
De azért köszi a választ, legalább tudom mire számítsák :)
Tényleg erőszakos:D
Nyelni sem tudok már. Lefogytam 5 kilót, mert nem tudok enni annyira fáj. De a gyógyszerek hatását kezdem érezni valamennyire(legalábbis a közérzetem jobb lett sokkal).
Köszi szépen! :D
Nekem 1 hete tart a betegség, de csak a 4. Napon kezdtem el gyógyszerezni.
Vegyél be Cataflamot(receptre), esküszöm megmentő.
Nekem lázam nem volt, vagy ha volt is akkor is kb 1 órán keresztül tartott.
Szerencsére már a mandulám nem tüszős, kevésbé fáj a nyelés.
A lényeg, hogy egyél és igyál(!!), mert én olyan szinten keveset ettem, hogy sajnos elájultam.
Nem vicc ez a betegség. Nyilván én is ettem volna többet, ha tudtam volna(csak kínzás a nyelés igen), de utólag inkább letuszkoltam volna a torkomon.
Inni is igyál sokat, mossa rendesen a manduládat(+ne száradj ki).
Szerintem ha szeded a gyógyszert, sokat fekszel, alszol, eszel, iszol, akkor a tünetek is enyhülnek lassan.
Nagyon rossz tudom, de légyszives ne kövesd el az én hibám.
A szüleim szerencsére ott voltak mikor elájultam, de lehetett volna rossz vége is az egésznek.
Remélem ez segít még valakinek, aki a jövőben esetleg elolvasná a válaszokat.
Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!