Lehetséges hogy vastagbélrák?
Szóval ott kezdem hogy Augusztus óta fogytam 2kg-ot, igaz ez lehet a rendszertelen és néha kimaradt étkezesem miatt is, amúgy is nehezen hízó vagyok/voltam.
Bő 1 hónapja éreztem hogy a székelés fáj és 2x minimálisan piros vér is maradt a papíron (tényleg minimális és élénk piros)
Gyógyszertár >> aranyérkenőcs vétele (Reparon) >> Székelés nem fáj viszont a viszketés körülötte megmaradt, vérzést azóta nem tapasztaltam.
Gondoltam rá hogy lehet a Seborrhoeás dermatitis miatt, mert abban "szenvedek".
Na de! Pár napja reggel ahogy ébredeztem éreztem hogy fájdogál a gyomrom és 'kutymorog' (lefekvés előtt ettem)
Ez még 1 nap megismétlődött reggel.
Székelésem azóta megváltozott szerintem, tegnap és ma már napi 2x mentem elvégezni a nagy dolgom de nem nagy az 'adag' ami kiürül. És ezenkívül még a torkom is kapar és ma elkezdtem érezni a hasamtól jobbra pici fájdalmat de nem erős meg néha nem is érzem.
Szóval, lehetséges hogy a torokfájás csak influenza, ( ja az orrom is fújom bőven.. ) ; a végbéltájéki viszketés csak aranyér tünete vagy seborrhoeás dermatitis tünete még mindig és csak összekapcsolom őket vagy komolyabb?
Eddig nem nagyon vettem róla tudomást, de hogy ma elkezdett fájni picit jobb/jobb alul a hasam és utánaolvastam a vastagbélráknak teljesen beparáztam.
Nem olyan kommenteket várok hogy menj orvoshoz stb. mert valószínű ha a napokban nem múlik a tünet akkor megyek a háziorvosomhoz úgyis.
23 éves vagyok és fiú.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
Olvastam hogy ritka ennyi idősen, de na ki tudja.. így voltam vele.
Vakbélgyulladásra gondoltam még... nem igazán örülnék egyiknek se ha súlyos ha nem súlyos lenne ( egyértelmű ha kisebb a gond akkor jobban "örülök" neki )
Hideg kiráz a korházaktól, műtét stb. ( voltam már korházban, talán ezért parázom túl, meg hát nem sűrűn járok mostanság orvoshoz mert bajom nincs, náthával nem megyek el, csak ha már a láz leterít )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!