Érdemes szédüléssel orvoshoz fordulni?
Fül-orr-gégészetre menj!
Háziorvoshoz mentem de adott beutalót laborba, az eredmény tökéletes lett. Azt mondta semmi bajom csak bemesélem.
Teltek a hetek, hónapok, elkezdtek zsibbadni a végtagjaim, csukott szemmel estem el, nyitott szemmel se tudtam már egyenesen menni, 1 ponton fájt a hátam stressz vagy fizikai erőlködés hatására a lapockáim között, gyakran szívdobogás érzésem volt, robbantam mint egy bomba, alvászavaraim voltak, egyre sűrűbben fordult elő, hogy helyzetváltoztatás hatására minden elsötétül előttem. Nem tudom magamtól meddig vártam volna a kedves háziorvos miatt (akinél egyébként van EKG) de a munkaköröm veszélybe került mert elvittek üzemorvoshoz és megbuktam. Ő küldött fül orr gégészetre, onnan tovább a neurológiára, tovább a belgyógyászatra ahol pocsék lett az EKG-m szóval onnan infúzióra (magnézium) és kardiológiára ami negatív lett. A belgyógyászati nap maga volt a csoda. Ahogy folyt az infúzió olyan nyugodtan kezdett verni a szívem, hogy csak lestem. Azóta iszom a Magnosolvot alkalmanként, ha elkezdek ingerlékeny lenni napi kettőt. Nehéz időszak volt. A kivizsgálás hosszú és bizonyzalan, az ok sokminden lehet, szedd össze az összes legapróbbnak tűnő panaszodat, azt is, amit lényegtelennek gondolsz, lehet azonnal a megfelelő szakterületre kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!