Tündi0212 kérdése:
16 honapos baba antibiotikum utan ugyan olyan taknyos miert?
Figyelt kérdés
Tegnap hagytuk abba curam forte antibiotikumot azert kapta mert multhéten 3 napig lázas volt nagyon picit folyt az orra! De ma már tüsszög folyik megint az orra megint össze szedett valamit ? Volt már valakinek ilyen?2016. okt. 20. 13:15
21/26 A kérdező kommentje:
Nalunk zold valadek van es ezt irtam tegnap ota !!!!;!! 1,5 hete is ez volt azert kapott antibiotikumot !!!!!!! De most ugyan az! szoval nem gyogyszerrel akarom foloslegesen tomni!!!; lehet amit szedtunk nem volt jo azert jott megint ki
2016. okt. 21. 14:14
22/26 anonim válasza:
Igen,láttam,hogy azt írtad. Nem is Neked írtam,hanem azoknak,aki gondolkodás nélkül ajvékolnak az antibiotikum ellen. Visszamentetek az orvoshoz?
23/26 A kérdező kommentje:
Nem mert meg nincs láza csak orrfolyas tusszoges!! De azert mondtam mert felek hogy megint ugyan az lesz mint 1,5 hettel ezelott laz rosszulet!! Igy meg nem akartam vissza vinni nehogy tobb betegseget ossze szedjunk ott! Egyebkent nem egy jo haziorvosunk van megnézi a torkat meghallgatja es ennyi nem csinal tenyesztest stb! Kamilla tea baby luff igy meg jo! Sajnos felvátva betegek! Most a nagyobbiknak irt fel broncho vaxom port mivel nagyon surun taknyos es borzalmasan kohog es ettol erosodik az imunrendszere azt mondta ezt kiprobaljuk most !
2016. okt. 21. 15:14
24/26 anonim válasza:
" A lázat pedig,ha 39 fog fölé emelkedik(főleg gyerekeknél) csillapítani kell,mert angyon könnyen kialakulhat lázgörcs."
A lazgorcsnek semmi koze ahhoz hogy csillapitod-e a lazat vagy nem, lazcsillapitassal nem lehet megelozni.
25/26 anonim válasza:
Ez egy ilyen időszak. Sajnos ők még kicsi,az immunrendszreük nem annyira fejlett még és annyiféle kórokozó kering ilyenkor,hogy betegek a legtöbbet. Még az sem biztos,hogy ez most ugyanaz a kórokozó,az sem,hogy ebből megint az lesz,mint volt. De ezeken át fognak esni és utána már sokkal ritkábban lesznek betegek. Nem kell őket a széltől is óvni,mert az immunrendszer nem csak a vitaminoktól és csodaszerektől erősödik,hanem attól is,hogy "megismerkedik" a kórokozókkal. Később éppen azokkal a gyerekekkel és felnőkkel nehezebb,akiket mindentől védtek. Tudom,hogy most nehéz és félsz (ém is átmentem ezen 2 gyerekkel),de mire iskolába jutottka már csak egy évben 1-2x voltak betegek néhány napig és 3.-tól az egyiknek 3, a másiknak 4 olyan év volt,amikor egy napot sem kellett hiányozniuk és ma,amikor már 20-on évesek szintén ez a helyzet. Én körzeti nővér vagyok,betegek között vagyok nap,mint nap,de az idejét sem tudom,hogy mikor voltam akércsak náthás is. Ez sem azért van,mert "csoda" lennék,hanem éppen a munkám miatt erős az immunrendszerem. Nem lesz semmi baj,ha egészségesek a gyerekeid,akkor túl lesznek ezen az időszakon!
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a valaszt! Csak olyan rossz hogy szenvednek es nem tudok ellene csinalnu semmit; nem tudnak pihenni se
2016. okt. 21. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!