Végbél folyás betegség?
Figyelt kérdés
Nem régen vettem észre hogy mintha nem töröltem volna rendesen ki,ki szoktam, pedig eddig nem tapasztaltam ilyet,mi lehet 45 éves vagyok, talán már a korom miatt gyengült el a végbelem??2016. okt. 18. 17:48
1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzáfűzni hogy nem folyamatosan van,ha jól vettem észre akkor ha szél megy el vagy széklet után de ez sem mindig.
2016. okt. 18. 17:58
2/4 anonim válasza:
FONTOS LENNE A VEGBEL RECTOSKOPIA KIVIZSGALASA- NEM VESZELEYES NEM FÁJ- SZERINTEM BIZTOSAN A ZAROIZOM VAN LEGYENGÜLVE- ESETLEG KITAGULVA- LEHETSEGES;HOGY VALAMI CSOMO KELETKEZETT OTT- AMI MEGGATOLJA A TÖKELETES ZÁRAST--- MENJ OJKVETLENÜL ORVOSHOZ
3/4 anonim válasza:
Nálam székelés után szokott lenni, de azt vettem észre ha nem kévézok meg nem cigizek sem energia ital, akkor elmúlik, de szerintem lehet a gyomorsaval van kapcsolatban, sok fehérje szénhidrát, kevés rostos tápanyag.
4/4 A kérdező kommentje:
Most voltam Dokinál és semmit nem talált,esetleg szerinte lehet renyhe a végbél belső záróizma.Hallottatok már ilyesmiről???
2016. nov. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!