Mi lehet a bajom? 16/L
Július közepén kezdődött. Reggel iszonyú erőtlenséget éreztem, próbáltam felkelni, de mintha mázsás súlyom lenne, és felgyorsult a szívverésem is. Mikor felkeltem, egyből vissza kellett ülnöm, nem bírtam állni, de ez folyamatosan enyhült, és ment minden normál kerékvágásban. Nagyon megijedtem. Ez 2x fordult elő egymás utáni napokon. Utána elmúlt, arra gondoltam, biztos kimerült voltam (előtte napokon dolgoztam). Elkezdődött a suli, szintén hónap közepén lehetett, hogy megint elkezdődött, az már több napig tartott. Múlt héten újra előjött, de akkor éjszaka felébredtem és sokkal erősebb volt, mint máskor, felkeltem, zsibbadtak a kezeim, lábaim, sírtam, nem tudtam, mit tegyek. Szóltam anyának, mondta, hogy elmegyünk a dokihoz. Elmentünk a kórházba, befektettek, három napon keresztül vizsgáltak, volt ekg-m, szívultrahangom, renszeres vérnyomás és vércukormérésem, mellkhasröntgenem, vérképem, kaptam egy 24 órás ekg-gépet, mert mikor mérték, mindig gyorsan vert a szívem (nagyon izgultam) de tudom, hogy nyugalmiban 70-80 között van a pulzusom, nem találtak olyat, ami kiváltaná, egyik doki azt mondta, hogy pszichés, pánikbetegség. Elég sokat stresszelek, könnyen ideges leszek, minden miatt izgulok. Mióta hazajöttem a kórházból azóta minden este előfordul, hajnalban például visszaszédültem az ágyba, gyorsan vert a szívem. Nagyon ijesztő, nem tudom mit csináljak :(
Valaki, aki jártas ilyenben, esetleg már átélt ilyet segítsen nekem. :/
#1 talán igazad lehet, köszönöm a tanácsot, volt már pánikrohamom, de az nem ilyen volt, ezért sem gondoltam erre előtte
#2 nem igazán találtam a neten ilyen, vagy ehhez hasonló rosszulléteket, azt gondoltam biztos nem vagyok ezzel egyedül és valaki, aki átélt már ilyet, meg tudna nyugtatni, mert már nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon ijesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!