Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom, valaki...

Gyomri kérdése:

Mi lehet a bajom, valaki tanacsot tudna adni kihez forduljak?

Figyelt kérdés
18eves lany vagyok,az elmult par honapban tobb mint 14kg hiztam rendszeres mozgas,nehez fizikai munka mellett,naponta biciklizek is,az elmult idoszakban oda juttam,hogy hetente 1kg hizok,ugy erzem mintha fogynek,nem latom magam kovernek csak a ruhaimon veszem eszre meg a derekamon a csikokon. Nem eszek sokat,olyan napok is voltak hogy napi 1x ettem. Nogyogyaszom azt mondta petefeszkem tele van tuszokkel,es hajlamos vagyok a cukorbetegsegre meg megtudom elozni. a tuszok vagy a cukorbetegseg tunetei lennenek az oka? azt olvastam,a cukorbetegsegtol fogynak. milyen orvoshoz forduljak? koszonom elore is
2016. okt. 8. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is, ha jól látom nem is étkezel normálisan. "olyan napok is voltak, hogy napi 1x ettem"

Egyél többször keveset, 18 óra után lehetőleg már ne. Igyál cickafark teát, és érdemes lenne elmenni a háziorvoshoz vérképet csináltatni, mert pajzsmirigy probléma is állhat a háttérben.

2016. okt. 8. 15:27
 2/3 A kérdező kommentje:
koszonom valaszod,pajzsmirigyre gondolok en is
2016. okt. 8. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért az anyag- és energiamegmaradás törvényéről nem szabad elfelejtkezni. Ha pontosan mérnéd a napi elfogyasztott étel mennyiségét, akkor dokumentálni lehetne, hogy mitől hízol. Napi egyszeri étkezéstől is lehet hízni, ha túl sok. A pajzsmirigyproblémák egyéb tünetekben is jelentkeznek.
2016. okt. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!