Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulemiasok mit gondondoltok?

Bulemiasok mit gondondoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat ettem ma, meg sosem hanytattam meg magam , de tervezem... nagyon sokat 7 kg hiztam az elmult honapokban es nem.erzem magam jol... nagyon sokat sportolok igy nehez is dietazni...ha ma meghanytatom magam sztetek raszokok? Mennyire hatasos a hanytatas? Kijon minden kaja amit ma megettem? Vagy a hashajto?

2016. okt. 9. 15:32
 1/3 A kérdező kommentje:
A hanytatastol le is fogyhatok?
2016. okt. 9. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
A hányástól tönkre fognak menni a fogaid, fájni fog a torkod mert kimarja a gyomorsav, tönkre megy a gyomrod. Fejfájós, ingerlékeny leszel, ehhez jön majd a rossz lehelet amit a sorozatos hányás mellett nem fogsz tudni teljesen kivédeni. válogasd meg inkább hogy mit és mennyit eszel. Egyébként mi volt az az ételmennyiség amit te olyan soknak érzel? Mennyire vagy édességes?
2016. okt. 9. 15:38
 3/3 anonim válasza:
NE hánytasd magad. Ha egyszer nekikezdesz, nem fogod tudni abbahagyni és problémáid is fellépnek majd emiatt miközben SEMMIT nem fogysz (tapasztalat, én bulimiás vagyok..:( ) Nem éri meg..
2016. okt. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!