Bulemiasok mit gondondoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat ettem ma, meg sosem hanytattam meg magam , de tervezem... nagyon sokat 7 kg hiztam az elmult honapokban es nem.erzem magam jol... nagyon sokat sportolok igy nehez is dietazni...ha ma meghanytatom magam sztetek raszokok? Mennyire hatasos a hanytatas? Kijon minden kaja amit ma megettem? Vagy a hashajto?2016. okt. 9. 15:32
1/3 A kérdező kommentje:
A hanytatastol le is fogyhatok?
2016. okt. 9. 15:33
2/3 anonim válasza:
A hányástól tönkre fognak menni a fogaid, fájni fog a torkod mert kimarja a gyomorsav, tönkre megy a gyomrod. Fejfájós, ingerlékeny leszel, ehhez jön majd a rossz lehelet amit a sorozatos hányás mellett nem fogsz tudni teljesen kivédeni. válogasd meg inkább hogy mit és mennyit eszel. Egyébként mi volt az az ételmennyiség amit te olyan soknak érzel? Mennyire vagy édességes?
3/3 anonim válasza:
NE hánytasd magad. Ha egyszer nekikezdesz, nem fogod tudni abbahagyni és problémáid is fellépnek majd emiatt miközben SEMMIT nem fogysz (tapasztalat, én bulimiás vagyok..:( ) Nem éri meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!