Milyen betegség vagy allergia állhat a háttérben? Ha egyáltalán betegség lehet e gyogyitani?
Figyelt kérdés
15éves lány vagyok. Manapság elég gyakran törnek rám kínzó fájdalmak éjjel a bőrömön különböző helyeken. Ilyenkor olyan mintha 12 szunyog egy helyen csípett volna szarrá, borzasztóan viszket,borzasztóan ég ilyenkor egy ponton a bőröm. ilyenkor visszaalszok sose kelek fel annyira e miatt. De mikor reggel felkelek semmi nyoma a kínoknak amiket éjjel átéltem, semmi duzzanat semmi viszketés és égő érzet. Mintha csak beleképzeltem volna magamnak. Mi tortenik ilyenkor es mit lehet ellene tenni? Szeretnék nyugodtan aludni2016. okt. 9. 06:27
1/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. Egyébként pedig vegyél a patikában antihisztamin tablettát (pl. Cetirizin - nem drága és jó!), vedd be este lefekvés előtt 2-3 órával. Ha allergia miatt van a panaszod,akkor ez meg fogja szüntetni.
2/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, és azt a gyógyszert vedd be, amit az orvos ír fel. Ilyen házi találgatós gyógyszerezés, hogy: ha x bajod van, akkor y gyógyszer, de ha z bajod van, akkor a k gyógyszer... Majd az orvos tudja. Reméljük.
3/6 anonim válasza:
Kedves 2. Az antihisztaminok azért kaphatók recept nélkül,mert minimális kellemetlen mellékhatásuk van,viszont nagyon hatékonyak az allergia kezelésében. Azzal,ha valaki bevesz belőle az utasítás szerint,nem fog ártani, viszont pl. mint a kérdezőnél,a tünetek csökkentése mellett,arra is jó,hogy kiderüljön valóban allergia okozza a panaszait. Bizonyos allargiákat teszttel ki lehet szűrni,de azt háziorvos nem végez, bőrgyógyászatra,tüdőgondozóba pedig várakozási idő van. Ráadásul számtalan olyan anyag van,amit egyik helyen sem tudnak vizsgálni,mégis allergiás tüneteket okoz.
4/6 anonim válasza:
Szerintem rosszat álmodsz. Furán hangzik, de ha nem ébredsz fel rá annyira valószínű tudat alatti a dolog. Ha allergia lenne annyira felkelnel h le tudd fotózni meg nem csak éjjel lenne hanem reggel is. Én spec pollenes vagyok de ismerek ekcemast is és ha olyan lepedohoz ér ő bizony nem alszik vissza a viszketestol. Faraszd le magad lefekvés előtt. Nem vagy túl stresszes mostanában? Elnyomott gondok?
5/6 anonim válasza:
Nem kellene megnézni, mi csíp? Hátha tényleg van ott valami az ágyban, ami csíp. Pók v. ilyesmi.
6/6 anonim válasza:
folyt. főleg, ha kertes házban laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!