Nos hogy kezdjem el .. Van egy olyan problémám ha bárhova akarok menni ami számomra ismeretlen akkor baromira elkezd szúrni a hasam és "savasat" híg székletet adok ki magamból ez a folyamat ha elkezdődik szinte sehogy nem tudom megállítani egyfolytában jön rám a hasmenés érzet majd ha minden kiürült csak "nedv" jön a pulzusom kb ilyenkor soha nincs 100 alatt és baromi szar érzés amikor suliba menet rámjön ez a dolog és a villamoson nemtudod mikor fogod össze fosni magad ... A hasfogó néha néha jó de mindig nem szedhetem... Nagy valószínűséggel "hasi" pánik beteg vagyok? Kérlek segítsetek
Edit: nagyjából 30-45 perc után "eltűnik" a panasz addig amíg nincs valami szorongásom megint (pl:haver odaszól holnap tudod mi lesz?) ettől pl máris rámjön ez a tünet és vagy futás a mosdóba vagy has fogó be
2016. okt. 7. 22:23
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg az vagy, valahogyan próbálj megszabadulni tőle mert egyre csak rosszabb lesz.(például nem ártana egy pszichológussal beszélni)
Meg hallgass zenét közbe, próbálj ne a környezetedre gondolni, hanem teljesen más dolgokra amiket szeretsz.
2016. okt. 7. 22:28
3/5 anonim válasza:
Félsz az ismeretlen jövőtől. Esetleg gyermekkori trauma.
2016. okt. 7. 22:35
4/5 anonim válasza:
Hasi pánikod van. Nekem is az volt pár évig. Bólus astringensből vegyél be ilyenkor. Jobb, mint a rendes széntabletta. Szervi problémára való a Rudotel. Ez egy nyugtató, és gyerekeknek is szokták adni. 2.1/2 szemet szedhetsz belőle, vagy alkalmanként egyet. Én kaptam rá nyugtatót, és az rendbe hozott. Szedjél erős probiotikumot is.
2016. okt. 7. 22:53
5/5 A kérdező kommentje:
A zene baromi sokat segített :) az út közbe minden elfelejtődik nem faj nem nyom faja viszont ha a suliban óra közbe kap el Akkor gazos és akkor beszedek egy bogyot és 5 percig kell valahogy kibírnom hogy ne nyomjam szét magam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!