Ekka87 kérdése:
Miért erősebb a fülzúgás menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 22:04
2/5 anonim válasza:
A fülzúgást (tinnitus) elég sok tényező kiválthatja, igazából a dokik mái napig nem tudják az okát, és következésképpen gyógyítani se tudják. Képzelheted, mit áll ki az a szerencsétlen, akinek 24/7 zúg a füle, és semmi nem használ rá.
Amennyire tudom, a belső fülben lévő folyadék biokémiai változása okozhatja, menstruáció során valószínűleg valamelyest megváltozik az összetétele.
3/5 A kérdező kommentje:
sajnos tudom milyen az állandó fülzúgás, már nem is tudom hány éve szenvedek tőle, de amikor megjön még erősebb, és már nagyon elviselhetetlen
2016. okt. 3. 22:18
4/5 anonim válasza:
Én is épp ezen rágódom most hogy van-e összefüggés a menstruáció és a zúgás erősödése között, mert én is hasonlót tapasztalok.
5/5 anonim válasza:
Látom régebb óta nem jártatok erre, de azért leírom, sajnos én is azt tapasztalom hogy egy pár nappal menzesz előtt és alatt felhangosodik a szemét. Nem tudom mi lehet az összefüggés, ha tudnám tennék ellene, de szerintem nem nagyon tudok hatni rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!