Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek lesz valami baja?

Szerintetek lesz valami baja?

Figyelt kérdés
A baratnom nem reg lefekudt egy bala egy evvel idosebb fiuval. A baratnomnek meg nem jott meg a menstruacioja soha es ugy fekudt le. Most osszevesztem vele ezmiatt hogy normalis-e. Ohh igen es a fiu nem tudta hogy meg nem jott meg neki, nem vedekeztek. Aggodom erte. Szerintetek lesz valami baja neki? Lehet valami betegsege? Mi lesz akkor es miert baj ha meg nem jott meg neki neki egyszer sem.A baratnom 12/L

2016. aug. 16. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Pszichologiai valoszinuleg lesz. Fizikai maximum akkor ha beteg volt a fiu.
2016. aug. 16. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Valószínűleg nem lesz semmi baja, mert az már kiderült volna a szex után, már ha a fiatal kora és a fejletlensége miatt alakult volna ki probléma. A menzesz megjelenése előtt nem fejlettek kellő mértékben a női nemi szervek, nem alkalmasak még a szexre.

Nemi betegségek és terhesség elkerülése miatt nagyon fontos gumi óvszert használni, mindig, minden alkalommal.

Azt egyenlőre nem lehet tudni, hogy kapott-e el nemi betegséget, de reméljük, hogy nem.

Mindamellett nem hiszem, hogy egy 12 éves, még nem menstruáló lánynak van nemi vágya és akarja a szexet.

A fiú pedig bűncselekményt követett el, amiért akár bíróság előtt is felelnie kell, ha kiderül ez az eset.

2016. aug. 16. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Hat a baratnom hogy is mondjam kicsit r*b*ncos es azt hiszi szerelmes mikozben ez csak fellangolas de nem hallgat senkire. A srac 13eves.

Amugy koszonom szepen a valaszokat :) Egy kicsit mar megnyugodtam :/

2016. aug. 16. 16:46
 4/6 szamo77db ***** válasza:
Azért ilyen dolgokat ebben a korban nem kellene csinálni!
2016. aug. 17. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom. En is ezt mondtam neki ezert haragudott meg ram :/
2016. aug. 17. 21:50
 6/6 szamo77db ***** válasza:
Fura egy lány lehet! És akkor most azt hiszi, hogy ő milyen nagy csaj? Szegény ribi!
2016. aug. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!