A leukemianal amikor ki jonnek rajtad lila, piros foltok. Biztos tudjatok mirol beszelek. Azok fajnak? Es elmulnak?
Figyelt kérdés
Mert nekem most a gerincemen van 3pici lila folt egymas felett es nem emlekszem hogy beutottem volna.Nem is fajt csak eszrevettem furdesnel.
Ha megnyomom sem faj
Es felek hogy esetleg lehet ez egy elso tunet.Mert 16eves vagyok es gyerekkorban meg gyakoribb ez a betegseg.Szoval szerintetek?minden esetre ha csunyabb lesz,nem mulik vagy megjelenne rajtam meg tobb elmegyek orvoshoz
2016. okt. 2. 19:30
1/2 anonim válasza:
Évente egy laborvizsgálat állampolgári alapon jár. Leukémia vagy csontvelő alulműködésnél a vérlemezkék számának erőteljes csökkenése okozhat ilyen bevérzéseket, de semmiképpen nem a gerinctáj a legjellemzőbb előfordulás.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy làbszàron jön ki àltalàban és elég sok kis apró bevérzés.Biztos nem vagy leukémiàs nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!