Krisztina012 kérdése:
A mellemen piros--lila csíkok vannak. Neha szokott fájni. Mensi előtt is. VAlamit érzek benne ami nemhiszem hogy csomó lenne. Mellrákom lehet? 14 VAGYOK
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 13:43
1/5 anonim válasza:
Én férfi vagyok ugyan, de szerintem neked striáid vannak, ez akkor jön létre, ha valaki hirtelen sokat nő a test valamelyik részének a térfogata és a bőr nem képes olyan gyorsan tágulni és ezért "szakadások" jönnek létre a kötőszövetben. Pl.: anyukáknál terhességkor a hason szoktak létrejönni. Nem nőtt az elmúlt időszakban a melled sokat és hirtelen? Amúgy vannak rá kenőcsök, én nem tudok neked ajánlani nézz körül a gyógyszertárakban.
2/5 anonim válasza:
Ja és még annyit idővel "kifehérednek" ezek a csíkok, ezért kellenek a kenőcsök, hogy gyorsabban tűnjenek el a striák.
3/5 anonim válasza:
Annyi idősen nem szokott kilakulni a mellrák
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi hogy válaszoltál a kérdésemre: )
2014. szept. 29. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!