SOS! Ez milyen betegség?
Pár napja fájdogál a hasam, 2-e napja megy is. Viszont nem állandóan hanem főleg csak este, és általában miután eszek.Arra gondoltam hogy a padtársamtól kaptam el valamit mivel múlt héten hasmenéses bajjal hiányzott, de ez valahogy nem tűnik normális hasmenésnek.
Leginkább a hasfájás miatt, a köldököm felett késszúrás szerűen fáj és görcsöl a hasam, ami főleg akkor jelentkezik ha lefekszem aludni. A széklet sárgás színű és kicsit nyálkásnak tűnik.
A tünetek nem folyamatosak, csütörtök este óta állnak fent ilyen intenzívebb görcsökkel, de orvoshoz nem mentem vele mert tegnap napközben nem volt semmi bajom, így felesleges lett volna kihagyni a sulit. Viszont háziorvos csak hétfőn lesz, ügyeleten meg ilyen semmiséggel hogy fáj a hasam nem fognak fogadni. Csak túlreagálom és egy egyszerű gyomorrontás lenne? De akkor mitől fáj ennyire fent a hasam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!