Fáj a torkom a tea sem segít már Mi legyen?
Múlt héten kedden fáztam meg
Egyből elkezdem teát készíteni liter számra
Piritos cukor negro méz kamilla lázcsillapito neocitran oscolocoscinum mindent bevetettem...
Kedd szerda csütörtökön még csak az orrom folyt és rossz volt a közérzetem
Pénteken szombaton belázasaodtam és kapart a torkom is
Hétfőre már semmi bajom nem volt elmúlt minden
De tnap újra elő jött az orrfolyás ma már úgy fáj a torkom hogy alig birok nyelni
Ismét liter számra készítek teát de nem segít
Egyszerűen már aludni se bírok úgy fáj és szúr nyelni se tudok...
Más házi praktika esetleg?
Egy házi gyógymód:
Toroköblítés: Én teafaolajat használok. Kb. 1-1,5 dl vízbe néhány csepp teafaolaj, jól összerázom és azzal öblögetem a torkom. Olyan gyakran, mikor csak eszembe jön. Két nap alatt minden rendben.
Vagy: 1 pohár kamilla teával, késhegyni szódabikarbónával kell naponta többször gargalizálni. Többet ér bármilyen antibiotikumnál és hamarabb is gyógyul.
Fokhagymatea: 6 dl vízbe teszünk 3 gerezd fokhagymát (késsel szétnyomva) , a vizet felforraljuk, ha elkezd forrni a lángot levesszük és még 15 percig forraljuk. Ha lehült, átszűrjük és iszogatjuk. Nagyon jó bél-, máj- és vesetisztító.
Az étkezésből 2-7 napig kihagyni a cukrot, mézet is. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani.
Köszönöm szépen
Éjjel ki is próbáltam reggelre már enyhült a fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!