Hogyan mutatható ki fémmérgezés orvosi úton, és hogy lehet megszabadulni ezektől? Vér vagy vizelet vizsgálat kimutatja, vagy van más egzakt tudományos mód?
Figyelt kérdés
Most szeretném kizárni a homeopátiás, holisztikus, kínai, meg nem tudom még milyen orvoslásokat.#vizsgálat #homeopátia #orvosi #vér #vizelet #kínai #megszabadulás #orvoslás #holisztikus #fémmérgezés
2016. szept. 14. 14:44
1/9 anonim válasza:
Milyen fém? Nem teljesen mindegy!
2/9 A kérdező kommentje:
Például kipufogó füst. Gondolom abban van pár féle nehézfém. Nem csak az álló kocsi sor mellett járok dolgozni, meg haza, hanem a munkahelyen is bent járatják az autókat. A másik pedig, hogy 8 amalgám tömésem van, plusz két híd, aminek az alapja szintén valamilyen fém váz, és van egy közdarab az egyik híd alatt, a fog letört egyszer levételkor, és pont olyan darabot csináltak fémből, ami a gyökérbe be van eresztve. Szóval egy fémhegy van a számban, és még kapom a füstöt is egész nap.
2016. szept. 15. 21:05
3/9 anonim válasza:
Nincs mit kimutatni, biztosan van benned akkor higany! Ellenszer, Zöldség, gyümölcs, c vitamin és Acc!
4/9 A kérdező kommentje:
Ettől szerintem több kellene. Ezek nem hozzák ki belőlem a fémeket. Esetleg segítenek az egészség megőrzésben, a szabad gyökök megkötésében, amit a fém okoz. Én gombákról hallottam, de abban is szkeptikus vagyok.
2016. szept. 16. 10:51
5/9 anonim válasza:
Van gyógyszer,ami kizavarja a higanyt,de azt intravénásan kell adni!
6/9 anonim válasza:
Amúgy az autók miatt,a kipufogófüstben nincs annyi fém,inkább más dolgok,arra tüdőtisztítást napi 3 paxirasol egy hétig ill. Béktisztítást( mert ott is Lerakódik. Ill ürülhet)hashajtást csinálj.
7/9 anonim válasza:
Évi 3-4 kúra javasolt. Amennyiben mindíg fennáll a probléma oka
8/9 anonim válasza:
Ezen kíbül szabadban sportolás ajánlott,ill. Szaunázás!
9/9 anonim válasza:
Menj egy magánlaborba kérj higany kimutatást, azzal menj a háziorvoshoz,kérj beutalót a toxikológiára és ott megkaphatod infúziót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!