Ki kéne deríteni mi okozza. CSináltass allergiavizsgálatot élelmiszerekre.
Nálunk a tojás váltotta ki az ekcémát.
A lényeg, hogy hidratáld a bőröd, a gyógyszertári ilyen olyan mentes krémek a legjobbak.
2016. szept. 13. 10:50
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. :)
Csináltattam allergia tesztet, amiben minden benne volt, de állítólag semmire sem vagyok allergiás, a hisztamin szintem viszont az ötszöröse volt.
Eucerin gyógytusfürdőt használok, és naponta legalább háromszor kenem magam gyógyszertári gyógy, és hidratáló kenőcsökkel, de semmi...
Ha tudsz/valaki tud valami bevált gyógymódot, amit az orvos mondjuk nem mond, kérem írja le.Köszönöm!
2016. szept. 13. 11:13
3/4 anonim válasza:
Szia, én úgy tudom hogy akinek az egész testét érinti az ekcéma azt valamiféle étel okozza. Elvileg allergia vizsgálat nem mutatja ki, ugyanis a bélnyálkarhártya van elvékonyodva, ezáltal jut bele olyan anyag a vérbe, ami nem oda való. Több helyen is olvastam a neten, akik egy cipőben jártak veled. Mindenki azt írta, hogy csak zöldségeket és gyümölcsöket evett nyersen, semmi mást.Nekik 2-3 hónap alatt megszűnt az ekcémájuk.Nekem az ujjaim között van, kicsi a tenyeremen és kicsi a kézfejemen. Nekem a garatmanduláim okozták (gócosak voltak) de nemrég kivetettem őket és fokozatosan múlik el az ekcémám végre. :) Szerintem olvass utána a neten ennek a diétának, remélem tudtam segíteni!
2016. szept. 13. 20:25
4/4 anonim válasza:
Én is lassan már 9. Éve küzdök az ekcémával az egész testemen, nekem sem mutattak ki ételre allergiát ezért aztmondták hogy lelki eredetű probléma miatt alakulhatott ki (novéremnek szintúgy stressz okozta betegsége van). Én ajánlani tudom a Svéd-cseppet, gyógyszertárban kapni, mindennap egy kanállal be kell venni ami belülről tisztít és esetleg az érintett területeket kívülről is be lehet vele kenni ami szintén hatásos, nekem bevállt:) remélem segítettem valamennyit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!