Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ekcémára milyen alternatív...

Ekcémára milyen alternatív gyógymódot ismertek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen ekcéma? Atópiás, szeborreás, csecsemőkori, allergiás, kontakt ekcéma?
2009. okt. 27. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem seborcheas van,kenem testapoloval,de nem sokat segit,foleg amikor hamlik.M
2009. okt. 28. 07:04
 3/11 anonim ***** válasza:

hagyd abba az állati eredetű termékek fogyasztását (hús, tej, tejtermék, tojás) és kerüld a tartósított ételeket.

meg fog gyógyulni.

2009. okt. 28. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor én is szeretnék kérdezni: Takaritok sok helyen és gumikesztyű nélkul mindenféle moso és fertotlenitoszerrel találkozik a jobb kézfejem... most kijött az ekcéma rajta(nálam egyszr volt, olyan 8 évesen, most 23 vagyok) és viszket mint állat és nem vakarom mert tudom hogy akkor több lesz és undorito lesz, és vizhólyagos lesz(sry a szóismétlésekért)... Mit kenjek rá? Testápolo? vmi itthoni dologgal akarom elmulasztani, nem akarok menni börgyógyihoz....
2009. nov. 6. 20:06
 5/11 A kérdező kommentje:

n vettem exxema repair krémet

gyógyszertárban vény nélkül kapható, nem szteroidos

Próbáld ki. Én nem vok elájulva tőle,de kenegetem magam úgy két napja.Talán a viszketés icipicit enyhült.

Bár nekem makacs eckémám van.

2009. nov. 7. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
na találtam itthon panthenolt, most azzal kentem be, nem viszket annyira szerencsére:) gyógyszertárba se akarok menni XD előző voltam:) 23/L
2009. nov. 7. 14:13
 7/11 anonim válasza:

Szia! A barátnő kislánya is ekcémás, egy detox nevezetű port használ, amelyet felold és azzal kezeli eredményesen.

Ha érdekel szólj!

Üdv.

2009. nov. 23. 14:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Exxema.

www.exxemarepair.hu

2010. márc. 31. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Még mindig az Exxema a legjobb. Eleinte csak enyhít, de szép lassan elmúlt tőle. Napfény, plusz vitaminbevitel sem árthat. A stressz és az ekcéma között pedig feltételezhetően oksági viszony áll fenn (persze a stressz ellen kevés dolgot lehet tenni, de azért szempont).
2010. máj. 9. 11:42
 10/11 A kérdező kommentje:
án próbáltam az exxema repairt, de nem történt semmi változás az állapotomban
2010. máj. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!