Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetseges hogy tudorak?

Lehetseges hogy tudorak?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, tobb mint egy hete kohogok, eddig szarazon az utobbi ket napban egy kicsit hurutosan,ha erosebben kohogok a melkasom bal resze a szivem folott faj, kohoges kozben meg tudnek fulladni mikor ram jon, de nem folyik az orrom nincs ho emelkedesem, nem vagyok se asztmas, se allergias, eletemben soha nem cigiztem, orvosnal voltam ketszer is utobbi ket napban, de azon kivul hogy meghallgatott es kerdezett nem csinalt semmit, ha tudorak lenne azt hallotta volna? egyaltalan lehetseges a tudorak?
2016. szept. 11. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:

lehetségesnek lehetséges, de nem hallotta volna

és nyugi nem az

2016. szept. 11. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hűléses megbetegedés, gondolom felírt köptetőt az orvos.
2016. szept. 12. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínű izomlát van a mellkasodban a sok köhögéstől, azért fáj, szedd az orvosságot és majd elmúlik aköhögésed.
2016. szept. 12. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
14 évesen irodalmi ritkaság lennél tüdőrákkal. Kezd szedni valami nyákoldót.
2016. szept. 12. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
nem hurutos, az orvis nem irt fel semmi gyogyszert mert nem hurutos a kohogesem es nincs a tudomben nyak...
2016. szept. 13. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!