Lehetséges, hogy stressztől fáj a fejem már 10 napja? Volt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
Felmondtak a munkahelyemen, egy hétig nem volt semmi problémám, keresgéltem új helyet. Pont egy hét múlva, a felmondási idő közepén kezdődött egy fejfájásom, ami egész nap megvan. Reggel gyenge, vagy nincs is meg és a nap folyamán erősödik fel. Fájdalomcsillapító hatására kicsit tompul, de nem szűnik meg. Voltam már egy csomó vizsgálaton. Találtak egy pici cisztát az agyamban, ami születésem óta ott lehet, lehet, hogy ettől fáj a fejem? Ismerőseim szerint a stressz okozza, az orvosok még vizsgálódnak.2016. aug. 4. 10:46
1/7 A kérdező kommentje:
29/F, vérnyomásom rendben van.
2016. aug. 4. 10:47
2/7 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy a stressztől vagy még nekem az időváltozástől is szokott migréntől nekem az orvosom pont ilyen gyógyszert írt fel. Nekem agyi gocok vannak az agyamnál jártam is a neurológiára elküldtek kb 4-szer MRI-re írtak gyógyszereket és ennyi nem mentem annyira többre vele.
3/7 anonim válasza:
Igen, nekem is szokott, ha tul ideges vagyok, vagy ha nagyon stresszelek. Viszont ha van egy ciszta az agyadban, akkor nem art az orvosnak ezt is elmondanod, ugyanis lehet az valtja ki es nem a stressz. Esetleg a ketto egyutt! Orvassal beszelgess errol, ne a barataiddal, mert azok nem ertenek hozza.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az orvosom csak egy hét múlva ér rá konzultálni erről, kedden lesz MRI. A ciszta nagyon kicsi és nem növekszik, gyermekkorom óta ott van.
2016. aug. 4. 12:52
5/7 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a ciszta a ludas, nekem potom 8 évig fájt a fejem pszichés probléma miatt.
6/7 A kérdező kommentje:
8 évig??? Hogy birtad ki addig és miért nem sikerült előbb pontot tenni a végére a dolognak?
2016. aug. 8. 13:37
7/7 A kérdező kommentje:
És mi vetett véged a fejfájásodnak?
2016. aug. 8. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!