Valaki akinek trombózisa volt, tudna válaszolni?
Tegnap semmi bajom nem volt reggel, aztán amikor elkezdtem sétálni éreztem, hogy fáj nagyon a lábfejem és a vádlim. A lábfejem máskor is érzèkenyebb volt az átlagnál, valószìnű egy règi húzódás miatt.
Viszont most séta után (nem pihentettem tegnap, sokat sètáltam) bedagast a lábfejem és fáj a vadlim is már. :/ nem lila, jobb oldalon fáj, nyomásra is érzèkeny. Utánaolvastam a trombózis tüneteinek, "csak" egy kis túlsúly és a dohányzás a rizikófaktor. 28 éves vagyok.
Ma vettem a patikában fekete nadálytő krémet ès jégzselét, azzal borogatom, viszonylag lement a duzzanat de ha sokat állok vagy sétálok (nem tudok egèsz nap dögleni), akkor visszadagad.
Beszèltem orvossal azt mondta ha nem hátul fáj a combhajlatban ès nem lilul akkkr nem valószínű a trombózis, de voltam olyan marha, hogy utánaolvastam a tüneteknek ès komolyan kezdem érezni magamon.
Valakinek akinek már volt ilyen, el tudná mondani, hogy pontosan mik ennek a tünetei?
Nyomásra is fáj a lábfejem meg a vádlim, de csak olyan mintha a szalag vagy az izom fájna. Nem vizesedve van, ha megnyomom nem marad nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!