Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek trombózisa volt szedhet...

Akinek trombózisa volt szedhet fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátom, nem élek szexuláis életet. Ha fogok, valoszìnű gyógyszerrel fogok védekezni, de úgy hallottam nagyobb az esély a trombózisra. Nekem 2 hónapja a kezemben volt enyhe trombózis de szerencsére már minden rendben. Szedhetek majd fogamzásgátlót vagy inkább ne?

16L

2016. júl. 1. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló tabletták szedésénél megnőhet a trombózis kialakulásának esélye. Aki hajlamos rá vagy akinek volt, ott az orvos sem fogja tanácsolni a fogamzásgátló gyógyszert.
2016. júl. 1. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Anyai nagymamámnak volt trombózisa a lábában. Anyának nem volt de ő szedi a gyógyszert.

2016. júl. 1. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, és ha későbbiekben úgy adódik akkor a cigit is kerülni kell, inkább akkor használj rá krémet, nem tudom mi a neve nekem is mesélték, ilyen spermium ölő krém
2016. júl. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!