Ekcémával küzdök, ezért nem megyek el valahova?
Figyelt kérdés
Vannak napok amikor fellàngol, ekkor az arcomon szokott jelentkezni és nem tudok vele mit kezdeni mint lekezelni krémmel és vàrni. A probléma ott kezdődik, amikor mennem kéne valahova, elintézni valamit. Ilyenkor én nem szoktam utcàra menni. Az ismerkedésnél is gondot jelent, ha a nemiszervemen jelentkeznek ezek a dolgok. Bőrgyògyàsznàl màr jàrtam. Mennyire elfogadò a tàrsadalom azzal a dologgal, hogy én most nem megyek utcàra ez miatt?
Anyàm szerint hülye vagyok.
2016. szept. 7. 16:08
1/3 A kérdező kommentje:
Volt munkahelyemen se mondtàk, de nem tettek ki az ügyfelekhez, ha ezek a dolgok jelentkeztek nàlam. Ùgy éreztem, hogy lenéztek ez miatt az emberek.
2016. szept. 7. 16:11
2/3 anonim válasza:
Van aki egy pattanas miatt mar nem megy ki az utcara.
Egyebkent ismerkedesnel hogy kerul a nemi szerved a masik szeme ele? :)
3/3 A kérdező kommentje:
Gàtol az ismerkedésnél ez is, nem kerül a szeme elé...
2016. szept. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!