Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gerincproblémások, nektek mi...

Gerincproblémások, nektek mi vált be, hogy kényelmesen és a gerincetek számára egészségesen üljetek az autótokban?

Figyelt kérdés
Akár vezetőként, akár utasként.

2016. szept. 4. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most adtál egy jó ötletet. Ez a Billerbeck hengerpárna puha, ha jól gondolom? Mert az enyém kemény.
2016. szept. 8. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább félkemény, a Jyskben vettem (de ott nem volt hozzá huzat...), úgy láttam fent van a Billerbeck honlapján is.
2016. szept. 8. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Majd utánanézek. :)
2016. szept. 9. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:

attól függ, az alapfelszereltségű ülések általában nagyon xarok, extraként vannak nagyon jó és kényelmes ülések is. Kamiont is vezettem jó pár évig, na azok az ülések a csúcsok, de legfőképp azért, mert ott úgy ülsz, mint egy rendes széken, sokkal jobb így a testtartás, sokkal kevésbé fárasztó, légrugós, habár én is \_ így használom az üléseket, de ülni meg L alakban ülök, valahogy így jobban támasztja a derekam, és nem idegesít hogy a hajam hozzáér a fejtámlához :D

Személyes tapasztalat, hogy a Opel Astra J-nek van egy nagyon jó és kényelmes ülése, tuti extra mert elektromos, több helyen állítható deréktámasz, meg olyan ülni benne mint egy fotelben. Alapfelszereltség ülése annak is tuti gány lehet. Szóval ha valaki hátproblémás az inkább költsön még 1-2 száz ezret ülésre, magával cseszik ki amúgy is ha ezen spórol.

2021. máj. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!