Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet. Most akkor...

Véres széklet. Most akkor rákos is lehetek?

Figyelt kérdés
Ma reggel ahogy általában minden reggel nentem a wc-re aztán észrevettem,hogy a székletemben egy pár csepp friss vér volt. Ezen kívűl egy része olyan sötétvöröses volt mimtha abban is vér lenne. A probléma,hogy nem most fordul elő először. Csak volt, hogy 1 napig olyan volt.. Utana sokáig nem volt utána megint jelentkezett.. Megint elmúlt és most megint. De már olyan szinten foglalkoztat és felidegesít, hogy sírni tudnék. Nagyon félek. Ilyenkor mikor jelentkezik utána mindig olyan enyhén fájó csípő érzést is érzek. Meg perste olyan görcs van a gyomromban az állandó idegeskedéstől. A gond az, hogy hipochonder is vagyok és emiatt a szüleim mindig mondjak ne menjek megint orvoshoz mert tul reagalom. De igy meg megorulok. Mit tegyek?
2016. aug. 29. 09:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. A családban nem volt. Tudom hogy az idosebb korra jellemző,de ez a hasfájás aggaszt. Voltam orvosnál tükrözésre küldött. Beszéltem egy belgyógyász illetve onkológus orvossal ő a tünetek alapján bélgyulladásra gondol.
2016. szept. 1. 16:55
 12/12 anonim válasza:

Szia, kedves kerdezo. Vegul elmentel orvoshoz? Mit mondodtt mi volt a vegeredmeny? Hasonlo ciboben jarok enis.

Valazodat elore is koszonoom.

2017. jan. 9. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!