Véres széklet. Most akkor rákos is lehetek?
Nem kell azonnal a világvégére gondolni, mivel ha rák lenne, az már másképp jelentkezett volna.
Ez lehet egy végélrepedés, vagy aranyér, de azt csak egy kivizsgálással lehet megmondani. Vagy menj orvoshoz, vagy a neten találsz több házi megoldást. Én az elsőre szavazok.
2016. aug. 29. 09:10
Miért kell egyből a plafonon kezdeni? Lehet aranyér, vagy csak egy szimpla sérülés a végbélen. Nekem is volt, mert keveset ittan és rohadt kemény vimes dobozokat toltam ki. Elmentem háziorvoshoz aki elküldött proctológiára. Ott megállapították, hogy sérülés van a seggemen. Kaptam kenőcsöt meg pár instrukciót táplálkozásra és pár nap alatt rendbe is jöttem.
De nem értem, miért kell egyből temetni magad.
2016. aug. 29. 09:10
Lehet rákos vagy.
De sokkal valószínűbb, hogy semmi komoly bajod sincs.
2016. aug. 29. 09:12
4/12 A kérdező kommentje:
Azért gondolok a legrosszabbra mert ugye a hipohondria vele járója.. Az ilyen emberek mindig a legrosszabb dolgokat hozzák ki egy kis fájdalomból is. Sajnos így működik az agyunk :/
Én megértem a kérdezőt, mert magam is hasonló hajlamú vagyok. Ha valami van, akkor én is hajlamos vagyok a legrosszabbra gondolni. Ráadásul a vér egy laikus számára látványosan szennyez. Önmagad megnyugtatása kedvéért menj el a proktológiára, ott benyúlnak, megtapintják és írnak fel valamit. És utána remélhetőleg rendeződsz és megnyugszol!
2016. aug. 29. 11:12
2016. aug. 29. 11:12
7/12 A kérdező kommentje:
Rettenetesen ráparáztam már erre ma elmegyek a dokihoz de aludni sem tudtam annyira felek mit fog mondani. Ez a sötét színű resz aggaszt. Mert olvastam, hogy az azert olyan mert ver van bele emesztodve. Nagy a gaz szerintetek?
8/12 A kérdező kommentje:
Most reggel.megvizsgáltam etzt a sötétebb részt fültisztítóval és az a sotét rész csak a tetején van.. Ugy ertem ha lekentem rola a felső réteget alatta normális színű volt mimt a többi. Ez bizakodásra adhat okot szerintetek?
Nem vagy rákos! Hosszan tartó alhasi görccsel járna. Valószinüleg aranyered van. Magnézium - Kálcium kicsit higabbá teszi a székletet. Kenegesd a feneked, (sudokrém, sheavaj, vagy aranyérre is bizti van valami) de lehet belső aranyér is. Pár csepp nem a világ vége. Megértelek én is paráznék. Tovább megyek lehet kapni kúpokat is (ami nem vényköteles) Orvos előtt tennék egy két ilyen alternativát. Kicsit figyelj oda mit eszel, most egyél könnyebb ételeket. Sok zöldség...gyümölcs ami könnyit. Mindenhez kitartás kell...3 hétig figyeld magad....(ételek...) jaaa és igyál sokat, a viz csodákra képes!
2016. aug. 31. 22:10
a "szerinted rákos vagyok" típusú kérdésekhez soha nem írják oda a kérdezők sem a nemet, sem az életkort.
vastagbélrák nagyon-nagyon ritkán fordul elő fiatalkorban, hacsak nem családilag öröklődő betegségről van szó.
de ha 50 év fölött vagy, akkor már erre is gondolni kell, kedves kérdező.
ahelyett, hogy a fültisztítós élményeidről számolsz be, jobb lenne, ha inkább megírnád, hogy 25 vagy 55 éves vagy.
2016. szept. 1. 15:39
Kapcsolódó kérdések: