Péniszemen sebb van nem akar gyógyulni? Miert?
Figyelt kérdés
Először hólyag szerü volt mint egy tyúkszem, és most sebes maradt és nem akar gyogyulni. Itt. Kép
2016. aug. 21. 17:14
1/7 anonim válasza:
Ez elég gyulladt. Menj vele orvoshoz. Ha van otthon Chlorocid krémed vagy Tetran, azzal kend be.
2/7 anonim válasza:
Holnap azonnal keresd fel vagy az urológust vagy a bőr - és nemibeteg gondozót. Gyógyulást.
3/7 szamo77db válasza:
Én bőrgyógyászatra mennék vele. Ne halogasd, jó lenne, ha látná szakember minél előbb. Ne otthon kezelgesd.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor hová menjek bőrgyógyászhoz?
2016. aug. 22. 13:56
5/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy hová mész, csak menj el. Elsődlegesen én bőrgyógyászhoz mennék, de ha Te urológushoz akarsz menni, akkor odamész.
7/7 anonim válasza:
urológushoz, kérdést se itt kéne felteni, eltörik kezed se kezded el kérdezgetni (remélem), hogy mit csinálj. bőrgyógyász szerintem nagyot nézne ha oda mennél avval h sebes a fark.ad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!