Van egy alkoholista ismerősöm aki 1 hónapja tiszta?
Figyelt kérdés
Na szóval 26 éves gyerekről van szó , 20 éves kora óta iszogatott utóbbi 2 évben nagyon bedurvult , de egy fél éve már elkezdte a leszokást saját módján csökkentve az alkohol mennyiséget , 1 hónapja teljesen tiszta. Kb 20 kiló puffadt felesleg ent rá ebből már 10 -et leadott sporttal és hatalmas kitartással , nagyon szenvedett :) De mostanába bejár a kocsmába ahol törzsvendég volt , néha meginni 1 alkohol mentes sört meg sztorizgatni a cimborákkal , de nem iszik semmi mást :) Tudom hogy sok mindenen ment át meg nagyon kemény kitartása van , de ugye nem fog visszaesni????? MEg nem kezd el puffadni az alkohol mentes sörtől??2016. aug. 18. 10:59
1/7 A kérdező kommentje:
Meg sportol is néha ,olvasgat , úja van munkája összekapta magát , randizgat is csak annyira féltem mert jó srác :)
2016. aug. 18. 11:03
2/7 anonim válasza:
Ez csak iy rajta múlik. Mondjuk, ha randizgat és lesz belőle valami, utána pofára esik, azután már csak igazán rajta áll, hogy iszik bánatára, vagy nem.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem tesz jót, hogy megint azzal a társasággal lóg. Hiszen az hozhatja magával idővel a korábbi rossz szokásokat is, a piálást. Láthatóan hiányzik neki az a közeg.
5/7 A kérdező kommentje:
Ettől félünk mi is. Nem tagadja egyaltalán , hogy hiányzik neki , nekem pl nagyon őszintén elmesélt mindent , nagyon durván levolt csúszva , és nem akarom hogy mégegyszer ott legyen , de ő sem. De azért majd felhozom neki , hogy ne menjen oda :)
2016. aug. 18. 11:30
6/7 anonim válasza:
Meséld el neki, kérdező, hogy ő alkoholbeteg, és az is marad egész életében. Nincs gyógyulás! Lehet száraz, lehet absztinens (mint én 24 éve), de attól ő még alkoholbeteg. És elég egy görbe este ahhoz, hogy lecsússzon.
7/7 A kérdező kommentje:
Tudja jól hogy az , már egy fél éve belátta de azt sem tagadja meg hogy borzalmas megállni..
2016. aug. 19. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!