Meddig él egy alkoholista?
Figyelt kérdés
Eleinte úgy akartam kérdezni,hogy " meddig él egy alkoholista ma Magyarországon " Rájöttem,hogy tök mindegy,hogy milyen országot kérdezek az alkoholizmus mindenhol ott van és szedi az áldozatait úgymond . Szóval arra lennék kíváncsi,hogy egy alkoholista férfi illetve nő meddig élhet ? Gondolom nem addig mint egy átlag nem dohányzó illetve nem alkoholista ember.2016. márc. 14. 18:04
1/10 anonim válasza:
Sok alkoholistát ismerek, akik böven 70 év fölött vannak, és a többségük erösen dohányzik is.
2/10 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leírni,hogy miért kérdeztem meg a kérdést . Azért mert volt 1 ismerősöm aki alkoholista volt minden nap ivott nem is oly rég halt meg 44 éves volt . Megállapította a boncmester,hogy 100%-ban a pia miatt volt. Semmi baja nem volt. Nem volt halálos betegsége vagy valami más baja csak a mája eléggé tönkrement .
2016. márc. 14. 19:27
3/10 anonim válasza:
Genetika meg szerencse kérdése, hogy meddig bírja
4/10 szamo77db válasza:
Ha belegondolsz, minél többet iszik, annál kevesebbet él. Tehát ez a két "fogalom" fordítottan arányos.
6/10 Phoney válasza:
Attól függ, hogy mennyit iszik, mert nem minden alkoholistából lesz heti 168 órában részeg ember. Ha valaki eleve nem nagyon bírja az italt, és „csak” esténként issza magát félrészegre, ahhoz napi 2-3 dl tömény is lazán elég lehet, hosszú távon is. Ha jó a mája, akkor ennyivel azért elég sokáig is lehet húzni, még az sem egész biztos, hogy ez fogja megölni (persze ettől még kihat az életére).
Aki igazán becsülettel iszik (akár napi egy üveg töményet vagy többet), az viszont 10 éven belül is kikészülhet, bár ennek része szokott lenni az alultápláltság is.
7/10 anonim válasza:
Nagytöbbség sokáig, az alkohol tartósít !
8/10 szamo77db válasza:
Volt egy unokatesóm, gyermekgyógyász szakorvos. Egyetemi éveiben rákapott a piára. Egyre nagyobb adagokra volt szüksége, hogy jól utazzon. A végén napi 2 üveg vodkát csavart le, de egy idő után ez sem volt elég. Szerzett morfiumot és a 2 üveg vodkára magába injekciózta. Aztán 40 éves korában lefordult egy székről és meghalt. (A vodka nem féldecis volt, hanem nagy kiszerelés, ehhez nem értek, mert soha nem iszom. Egy kortyot sem. Minimum fél liter egy nagy üveg szerintem, vagy legalábbis én úgy gondolom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!