Lehet belőlem alkoholista ha így folytatom?
Figyelt kérdés
koromra nézve nem lehetek mivel még csak 17 vagyok, de kb. 1 éve minden hétvégén sárgaföldig iszom le magam és suliban is úgy bírom ki csak az egész napot ha iszom legalább 1 sört muszáj. Apám (akivel lakom) alkoholista és félek hogy olyan leszek mint ő.2015. márc. 22. 13:28
1/19 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyit számít de lány vagyok
2015. márc. 22. 13:29
2/19 anonim válasza:
Most már ne félj, mert az vagy.
4/19 anonim válasza:
Ha naponta "muszáj" innod,akkor már az is vagy.
5/19 A kérdező kommentje:
de naponta nem muszáj sokat innom csak 1 sört csak hogy ne legyen annyira rossz egész nap meg unalmas se
2015. márc. 22. 13:36
6/19 A kérdező kommentje:
és koromra tekintve hogy lehetnék? még fiatal vagyok ahoz nem?
2015. márc. 22. 13:37
7/19 anonim válasza:
Nem. Sajnos már az vagy,kor ide v oda. Ha már 'rossz' neked a nap,ha nem iszol semmit,onnantól kezdve simán lehet alkoholistának nevezni.
8/19 anonim válasza:
Ha valakinek alkohol kell ahhoz, hogy "ne legyen annyira rossz", akkor az alkoholista még akkor is, ha "csak" egy üveg sörröl van szó.
Ha emellett rendszresen - minden hétvégén - hullarészegre iszod magad, akkor az más elég súlyos eset.
Olyan nincs,h ogy "túl fiatal" valaki ehhez, aki ilyen szeinten függö, az akár 5 évesen is alkolholista.
Amit nem értek: a köznyezetedben senkinek nem tünik fel, hogy folyamatosan félrésezg vagy?
Mindenesetre sürgösen szokj el, menj ez az anonim alkolholistákhoz, vagy orvoshoz, vagy valahová, mert különben elég hamar vége lesz az életednek.
9/19 A kérdező kommentje:
# 8 barátaim tudják hogy iszom,de csak röhögnek rajta hogy már megint iszom, szüleim meg nem nagyon foglalkoznak vele hogy mit csinálok.És ha a suliba ivást kihagyom a hétvégék megmaradhatnak?
2015. márc. 22. 13:51
10/19 anonim válasza:
Ha egy éve minden hétvégén sárgaföldig iszod magad, akkor már az vagy, hétvégi alkoholisták is vannak, de a tiéd még ennél is súlyosabb, mert már hétköznap is kell az az üveg sör. 17 éves vagy és már tönkrevágtad az életed,sürgősen kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!