Derékfájdalom, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, mindig is fájt a derekam, ha megerőltetés érte. Mostanában jobban érzem, mivel több fizikai munkát végzek, és egy nap munka után is nagyon tud fájni.
Próbáltam tornáztatni most, nyújtani kicsit. Ez jó vagy szabad, ha fáj?
Azt vettem észre, amikor hajolok vagy tornászok, hogy amikor arra a pontra érek, hogy fájdalmas lenne, akkor kicsit oldalra kimegy a derekam hajolás közben. Éppen annyira, hogy kevésbé fájjon, de ez gondolom semmiképpen nem jó.
Mit tehetnék? Szeretném megerősíteni a derék körül izmaimat, de addig nem tudom, ameddig ennyire fáj.
2016. aug. 16. 15:45
1/2 anonim válasza:
Nem vizsgáltattad még ki? Mert ezt nem hiszem h lehet tornáztatni.
2/2 Yolo2 válasza:
Mindenképp szabad tornáztatni, de csak ésszel. Ajánlatos meglátogatnod egy ortopéd szakorvost, vagy egy gyógytornászt, akik pontosan meg tudják mondani neked, hogy milyen feladatokat csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!