Megroppant a nyakam, nagyon fáj, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Reggel amikor megmozdítottam a fejem, megroppant a nyakam. Most nem bírom a fejem bal oldalra fordítani, ha állok begörcsöl. Ülni is csak úgy tudok, ha jobbra van fordítva a fejem és a jobb kezemmel támasztom azt. Eddig egy flector nevű gyulladáscsökkentő tapaszt használtam, bár semmit sem segített. Esetleg valami ötlet, amitől elmúlhat a fájdalom?2016. aug. 15. 12:21
1/4 anonim válasza:
Jujj ilyen nekem is volt, en elmentem vele orvoshoz de semmit nem tudott vele csinalni csak adott volna Ra ilyen nyakmerevitot. En nemkertem, helyette otthon vizesruhaztam+flektor(krém) mel kentem kb 3-4nap mire elmúlik(bar attol is fugg mennyire húzódott meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, azóta sokkal jobban van a nyakam, már olyan, mintha csak elaludtam volna :)
2016. aug. 16. 12:34
4/4 anonim válasza:
jujj nekem ez pont tegnap történt XDD ma is fáj de már kevésbé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!