Tegnap óta feldagadt a nyakam a bal állkapcsomnál, a fülem alatt (többi lent) - megoldások?
Figyelt kérdés
Kicsit fáj, és ki is tapintható, olyan 3 cm átmérőjű. Mi lehet ez? Vannak ellene házi praktikák? (Gondoltam a meleg, sóval töltött zoknira, mert ki tudja, lehet, hogy a fülemhez van köze.) Erdemes egyáltalán várni, hátha elmúlik, vagy orvos javaslott?2016. jan. 30. 11:08
1/2 anonim válasza:
Ez úgy néz ki, hogy akár mumpsz is lehet. Tudod mi az? Mindenképp menj el hétfőn a fülészetre. Ez a betegség régen gyakori volt és magas lázzal járt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, végül is még ma bementem az ügyeletre, ott azt mondták, hogy ízületi gyulladás. Szóval szerencsére nem olyan komoly, mint hittem. :)
2016. jan. 31. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!