Kb. azóta megy a hasam, amióta antibiotikumot szedek (kb.4 napja). (Aktil duó). Lehet összefüggés a 2 dolog között?
Nem 100% hogy ettől, de nagy valószínűséggel (99%) az Aktil duo a ludas!!! A betegtájékoztatóján is írják gyakori mellékhatásnak!
Szedj mellé probiotikumot, az helyrehozza a károsodott bélflórát!
Első vagyok. Most néztem meg a betegtájékoztatót, NAGYON GYAKORI MELLÉKHATÁSKÉNT írják a hasmenést, ami azt jelenti, hogy 10 betegből 1-nél tuti előfordul. Úgyhogy tuti az a bűnös!
Mondjuk én már ahogy elkezdtem szedni, azonnal ittam mellé a Normaflore-t is, így az égvilágon semmi bajom nem volt.
Nem tudom, de a betegtájékoztató ezt írja "nagyon gyakori mellékhatás, 10-ből 1 betegnél előfordul". Nem olvastad el a betegtájékoztatót, mielőtt elkezdted szedni?
Igazából egy lelkiismeretes orvos figyelmezteti ilyenkor a beteget, hogy szedjen probiotikumot, de sajnos sok orvos nagyon felületes, csak felírja a gyógyszert és ennyi. 😩
Igen, lehetséges! Ez mind fel van sorolva a betegtájékoztatón mellékhatásként... Azóta sem olvastad el??? 😱
Szeszes italt meg egyébként sem ajánlatos semmiféle antibiotikum mellett alkalmazni. 😩
Szedj inkább már végre valami probiotikumot!!!
Egyébként az Aktil duo elég erős gyógyszer, nekem is egy csomó mellékhatást okozott, mondjuk engem a doki figyelmeztetett is, hogy mindig egyek, mielőtt beveszem (éhgyomorra semmiképp) + a bélflóra helyreállítást is mondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!