Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért viszketek folyton?...

Miért viszketek folyton? Tisztálkodom rendszeresen és a kőrnyezetem is tiszta.

Figyelt kérdés
Amikor nagyon felmelegedek pl forró teát iszok vagy forró levest eszek stb vagy ha nagyon melegem van egybõl elkezd viszketni az egész felsõtestem ha a nap megsüti a fejem akkor is szúró viszketõ érzés fog el.
2016. aug. 13. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet picit száraz a bőröd és amikor izzadsz, ugye az izzadtság tartalmaz sót, az irritálja annyira a száraz bőrödet hogy viszkető érzés kap el téged. Lehet nem érzed hogy száraz a bőröd mert lehet csak enyhén száraz, de célszerű fürdés után bekenned magad testápolóval, lehet a víz nálatok nagyon kemény és ez piszkosul szárítja a bőrt. Velem is ugyan ez volt, most amikor pár napig nagy melegek voltak, szinte megbolondultam annyira viszketett mindenem. Akkor soron kívül elmentem bőrgyógyászhoz mert kórházba dolgozok karbantartóként és aki ott dolgozik az legyen a takarítótól kezdve a főorvosig, mindenkinek van joga soron kívüli ellátásra a kórházon belül, és a kórházunkhoz tartozó másik épületekben lévő szakrendelőkbe soron kívüli ellátásra. Mivel a bőrgyógyászat a másik épületben volt a kórháztól 300 méterre így kértem kimenőt, előtte odatelefonáltam, amint odaértem már mehettem is be, és ott a dokinő mondta hogy mit csináljak, kenjem magam egy ideig és ha 1-2 hét múlva is ugyan ezek a tünetek és semmit nem enyhültek akkor menjek vissza újra és kitalálja a továbbiakat. Volt változás, igaz lassan de tényleg bevált a módszer.
2016. aug. 13. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!