AlexVanBaj12 kérdése:
Psych0? Milyen betegnek számítok? Kérlek írjátok le.
Figyelt kérdés
--Anti-christ--
15 éves fiú vagyok, szeretem a vér látványát, vagdosom magam kb. mindenkit utálok (ha nem utálom akkor nem kedvelem, nem szeretem nem érzek iránta semmit.lehet az akárki) agresszív is szoktam lenni, szeretek másokat megbántani, nem érzek aztán bűntudatot kivéve, ha azt az 1-2 embert bántom meg, akit szeretek.
Hamar felkapom a vizet, néhányan idegbetegnek hisznek.
Szeretek sötétben lenni egyedül.
(Ha vmi még eszembe jut kommentbe leírom)
2016. aug. 10. 08:48
1/2 anonim válasza:
Teljesen ellentmondásos dolgokat írsz. Csak egy hülye gyerek vagy, semmi több.
2/2 anonim válasza:
Ahogy az előző írja. Valószínű ez csak egy rossz irányú kamaszkori jellemfejlődés. Most még korrigálhatod. (Ha nem teszed, ki fogsz szorulni a társadalomból, és egész életedet magányban és nyomorban fogod tengetni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!