Mennyire vegyem komolyan és mit tudok tenni?
már biztos rákerestél, amit soha nem fogsz találni, hogy az orvosok ajánlják az edzést.
Súlyzóval
Hátha segít, érdemes minden izmot edzeni.
na az ilyen fájdalomcsillapító ambulancián az van, amit első körben nem tudtak a betegre sózni.
A nyugati orvoslás a tudományon alapszik, ha már ők is csodaszereket reklámoznak, az nem gyanús????
És ha a melegtől jön elő, nem logikus, hogy keringési zavar lehet, amin a sport javít?????
És most, ha elkezd pilates ezni 1 hétig, és nem múlik el, akkor nem a sport nem vált be, hanem rossz volt a módszer.
Az, hogy az emberek csak abban bíznak ami drága, és nem kell mozogni elég érdekes.
Na akkor ki reklámoz mit????????
Sakát tapasztat, az edzès segít
Amúgy neurológia
kedves yolo2, mielőtt reklámozással vádolnál megemlíthetted volna, hogy a sote-ra jársz, nekem pedig nincs súlyzó boltom az országban.
Én már csak abban reménykedek, hogy kapzsiságból vezeted félre a betegeket, és nem tényleges segítségnyújtásként, mert isten óvjon, ha már az orvosok is ilyen buták.
Ne menj neki a SOTE-lovagnak, ő egy bizonyos modus operandit tanult, tehát így és így gyógyítunk adott problémát, és ha azt nem csináljuk vagy nem úgy, akkor jajveszélyes. Ezen túl meg igaza van, hogy sokkal célravezetőbb lenne egy neurológiai vizsgálat, mint fájdalomcsillapítóval tömni a beteget, ami szigorúan tüneti kezelés.
Neked is igazad van annyiban, hogy az edzés segítHET, ha a migrén mögött keringési zavar van.
Kérdező: próbáltál már hanyatt feküdni egy fél órára ilyenkor?
Mik ezek a válaszok úristen :)
Irány valamelyik általános orvos, utalnak neurológiára.
Igazad van, sok panaszra megoldást jelenthet a fizikai aktivitás, ami hatásosabb is lehet, mint egy passzív kezelés. Azonban egy olyan súlyos migrénes panasznál, ahol már hányást okoz a fájdalom ott nem szabad neki otthon edzéssel kísérletezgetnie, hanem szakember segítségét kell hogy kérje.
Ui.: Amúgy meg igen, most jól lebuktattál, fejpénzt kapok azokért akik az én GY.I.K.-es hozzászólásom miatt mennek el egy SOTE klinikára... (vicc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!