Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
egyik nap hirtelen elkezdtem köhögni és egy ki idő múlva elment a hangom.Aznap este annyira bedugult a fülem h fel se tudtam ülni a szédüléstől és ez könnyen megtörténhet újra...2016. aug. 3. 11:15
1/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy azért szédültél mert le esett a vércukrod? Amikor le esik nekem akkor a fülem be sípol szédülök megy el a látásom, de amúgy menj dokihoz ő csak tud valamit :)
2/3 anonim válasza:
Melegtől, fáradságtól, légnyomás változásától, szárazabb levegőtől, légútba kerülő apró porszemcséktől, vérnyomás változástól, stressztől lehet.
Egyáltalán ne aggódj.
Ha megtörténik újra, akkor megtörténik. A pánik, a stressz fenntartása súlyosbíthatja a tüneteket.
Mindannyiunknak van, volt már hasonló ilyen történése.
Egyszerűen csak fogadd el, igyál folyadékot, pihenj le kicsit, levegőztesd át a szervezeted (jó mély levegőket vegyél és lassan), ha szédülsz, akkor feküdj le, rakj a lábad alá párnát és rendeződni fog.
3/3 anonim válasza:
+ a nem megfelelő mennyiségű, minőségű ételbevitel is szerepet játszhat ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!