Mi bajom lehet?
Azért írok, mert az utóbbi két-három hétben érdekes "tüneteket" vettem észre magamon. Először is nagyon lelassult az anyagcserém, ennek következtében az utóbbi 2 hétben 4 kilót híztam és mivel alapból normál testsúlyú vagyok és alacsony, nagyon meglátszik. Ráadásul a hasamra, övtájékon a hátamra és az arcomra híztam, ami eddig nem volt jellemző. egyfolytában levert és fáradt vagyok, az egészséges étkezés és a rendszeres sport ellenére is. A hangulatom is elég rossz és (valószínűleg) a hízás következtében a menstruációm is kimaradt. <--100% hogy nem vagyok terhes. Aggódtam ezért múlthéten csináltattam laborvizsgálatot különböző hormonokra, vitaminokra, szinte mindenre. Minden értékem teljesen normális lett, kivéve a vasam és a B12-m, de azokat már pótlom. Akivel előfordult hasonló, vagy van sejtése mi lehet kérlek írjon! Előre is köszönöm!
19/l
TSH van benne? Az mennyi?
Inzulinterhelést is érdemes kérni, hízást és menzesz gondot gyakran okozza az inzulinrezisztencia, nők nagyon gyakori betegsége.
Az egészséges étkezés alatt mit értesz, miket eszel?
Gyömbérteát és probiotikumot nagyon ajánlom, lehet, hogy felborult a bélflórád (szedtél mostanság valamilyen gyógyszert, esetleg ittál nagyobb mennyiségű alkoholt)?
édességet nem eszem, szénhidrátot is keveset, gyors kaját egyáltalán nem, sok zöldség gyümölcs, a folyadékot most kezdtem növelni, mert eddig sajnos nem sokat.
Antibiotikumot szedtem egy hétig, de mellé szedtem protexint.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!