Tünde81 kérdése:
Volt e mar veseköve valakinek. Ugy. Hogy azt mondtak hiaba zuzzák. Nem fog tudni eltavozni?
Figyelt kérdés
3éve borso nagysagu követ allapitottak meg..akkor azt mondtak..nem is kisérleteznek a töréssel..mert hiaba zuzzak szét..nem tud eltavozni..van allitolag valami hugyuti szüköletem.
akkor PCNL mütettel tavolitottak el..
3év elteltével ismet kialakult 11mm es kövem.
Más orvoshoz mentem..aki zuzni akarja..hiaba mondtam 3evvel ezelött mit mondtak..ugx tett az orvos
..sok eselyt nem lát hogy szettudja zuzni..de probaljuk meg...
ha nem silerül..marad a mütet..nos eleg sokat olvastam a zuzasrol..fajdalmas..
nem ertem miert kellene ketszer szenvednem..
valaki járt e mar igy?
2016. aug. 1. 14:07
1/2 anonim válasza:
Szia!Én 6 hónapja küzdök a vesekövemmel.3 X voltam zúzáson.Nem mondom azt hogy nem éreztem semmit de annyira nem vészes!Ne félj tőle.Még mindíg jobb megoldás szerintem mint a műtéti eltávolítása.
2/2 anonim válasza:
Első vagyok.Ha lenne kérdésed az ESWL-lel kapcsolatban szívesen válaszolok.Írj privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!